ADI Jerusalem: de oproep tot eenheid beantwoorden

In een initiatief van eenheid, liefde en steun brachten de inwoners van ADI Jerusalem de middag door met het maken van kleurrijke kaarten ter bemoediging en inspiratie voor hun broeders en zusters in de Negev.

De prachtige kaarten met oprechte boodschappen zoals ‘Ik stuur je knuffels’ en ‘Ik denk aan je’ zullen worden doorgestuurd naar ADI Negev – Nahalat Eran om de geesten van de bewoners, het personeel en de vrijwilligers die de afgelopen week hebben doorgebracht te helpen opbeuren.

Amper twee weken later besloot ADI Jerusalem’s directrice, samen met enkele collega’s op bezoek te gaan bij ADI Negev. Zij kwamen niet met lege handen aan. Ze brachten goedgevulde manden met allerlei lekkers en ook voor hun collega’s, bemoedigende woorden.

Tijdens deze uitdagende tijden zijn dit soort acties enorm welkom! Het was niet alleen een bemoedigend bezoek maar ook gezellig en informatief.

We hebben uw hulp nodig!

Middels een donatie aan ADI Israël, helpt u ons mee om ons doel te bereiken: Elk kind ongeacht diens fysieke of cognitieve uitdagingen, te laten bloeien!