ADI in de Goot

goot-500De Quote 500 en de Forbes 400 hebben er een concurrent bij: de Goot 500; een nieuwe lijst met 500 toppers. En dit keer niét op basis van inkomen of vermogen, maar op basis van het talent om hét verschil te maken.

De wereld beter maken, een eerlijk persoon zijn, wat doen voor je omgeving, daar gaat het om als je op de Goot 500 wilt belanden. Een knipoog naar de Quote 500, maar dan toch weer over een hele andere boeg.

goot-500Marnix Niemeijer, van de organisatie achter de nieuwe lijst, zegt dat het tijd was voor de nieuwe ranking. “Een andere lijst, niet alleen bestaand uit Nederlanders, maar uit mensen die op een ándere manier rijk zijn, die in hun leven – soms bekend, maar heel vaak onbekend – een verschil maken door ‘recht te brengen’. Dat kan iets groots zijn, maar ook iets kleins.” (Bron: BNR).

Als ADI vinden we het heel terecht en een grote eer dat onze gewaardeerde medewerker Peter-Paul van Broekhuizen in deze Goot is beland dit jaar. We weten niet wie hem genomineerd heeft, maar het hadden al de bewoners van “huis Shachar” kunnen zijn, als ze niet de beperkingen hadden gehad, die het voor hen onmogelijk maken om sowieso iemand te kunnen nomineren.

Bron: http://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/goot500-bundelt-weldoeners-wereldwijd/

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.