ADI producten

Helaas is het Loofhuttenfeest alweer voorbij, maar wat was het een gave week. In Jeruzalem waren er diverse activiteiten en de mensen trokken er massaal op uit. Vooral de markt met allemaal verschillende kraampjes bij de Jaffa Gate werd goed bezocht. En natuurlijk had ADI hier ook een kraam op een mooie centrale plek.

Er werden weer verschillende producten verkocht, gemaakt tijdens workshops door de bewoners van ADI. Denk hierbij aan wenskaarten, magneten, keramische hangers etc. Het doel van de verkoop van deze producten was niet alleen om geld op te halen maar ook om ADI meer bekendheid te geven in de maatschappij.

Enkele vrijwilligers hielpen in de kraam, verkochten met trots de producten van de bewoners en maakten gelijk van de gelegenheid gebruik om te vertellen over ADI. De producten kunnen ook worden besteld via onze webwinkel. Door deze producten te kopen, ondersteunt u het werk van ADI en draagt u bij aan een zinvolle dagbesteding van de bewoners.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.