ADI-vrijwilligster Gerlinde: “Het brengt je ervaringen die je niet wilt missen!”

“Ik ben Gerlinde Hoepel, 21 jaar en heb de afgelopen 6 maanden vrijwilligerswerk gedaan bij ADI Negev – Nahalat Eran. Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om hierheen te komen!

Iets wat ik erg leuk vond aan het werk hier is het proces van het leren kennen van en een band opbouwen met de bewoners. In de eerste weken is het even aftasten, maar later, als je bijvoorbeeld terugkomt van een weekje weg, en je wordt blij onthaald door de bewoners… Dat maakt je als vrijwilliger erg blij en dankbaar!

Mijn tijd hier heeft me persoonlijk veel geleerd. Ik had nooit verwacht dat werken met gehandicapte mensen me zoveel blijdschap zou brengen. Elke dag op je werk begroet worden door de grootste glimlach of knuffels is werkelijk het mooiste wat er is! ❤️

Ik raad iedereen die nog twijfelt of erover na denkt om hier vrijwilligerswerk te gaan doen, om het gewoon te doen! Het brengt je zo ontzettend veel mooie dingen en ervaringen doe je niet wilt missen!”

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.