Bezoek aan ADI Jeruzalem

Vorige week hadden we bezoek van een groepje Nederlandse geïnteresseerden in ADI Jeruzalem. Het was een gemêleerd gezelschap. Petra houdt van foto’s maken en heeft een foto-filmpje van het bezoek gemaakt. Petra bracht een bevriend echtpaar mee, samen met hun blinde zoon Jaap. Jaap werkt zelf in Nederland in een huis voor meervoudig beperkten en vond het interessant om te “zien” hoe het er hier aan toe gaat. Verder was er een predikant en z’n vrouw die namens hun gemeente in Katwijk een mooie gift voor het werk van ADI Jeruzalem kwamen overhandigen.

Wilma een vrijwilligster uit Nederland vroeg of we haar klasje kwamen bezoeken. De kinderen wilden ons graag mee laten genieten van hun muzikale kwaliteiten en zo hadden we een toffe tijd met elkaar. Ook mochten we meekijken hoe Moriah, een logopediste, oorspronkelijk uit Nederland, met haar groepje de “verjaardag van de bomen” behandelde met behulp van een mandarijn en bijpassende liedjes.

Jullie allemaal, bedankt voor jullie bezoek. Onze bewoners hebben genoten van jullie aandacht en belangstelling!

 

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.