De allereerste Nederlandse ADI Vrijwilligers Alumni ontmoeting!

20160510_201148

Op 10 mei was er een bijeenkomst van voormalige vrijwilligers van ADI en vrijwilligers coördinatoren uit Jeruzalem. De bedoeling was dat dit een gezellige avond van ontmoeting en uitwisseling zou zijn, waar we een indruk zouden krijgen of en hoe ex-vrijwilligers hun ervaringen bij ADI willen en kunnen inzetten om nieuwe vrijwilligers in Nederland te enthousiasmeren, ADI te helpen meer bekendheid te krijgen in Nederland en mogelijk betrokken te zijn bij fondswerving. Ongeveer de helft van de ca. 40 voormalige vrijwilligers kon aanwezig zijn op deze avond.

Zoals een goede Israëlische gewoonte betaamd begonnen we eerst met een Koshere maaltijd. Daarna keken en luisterden we naar een video boodschap van Majoor Generaal (res.) Doron Almog, de voorzitter van ADI Negev, waarin hij z’n dank uitsprak naar de vrijwilligers.

We deden een voorstelrondje en vertelden ieder een highlight van onze tijd bij ADI. Daarna hadden we een constructive tijd van brainstormen hoe we ADI beter op de kaart kunnen zetten in Nederland. Mocht je ideeën hebben hoe we de zwaksten in de Israëlische samenleving beter kunnen ondersteunen vanuit Nederland, houden we ons aanbevolen.

Wie zien terug op een geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.