Dromers uit Oregon worden Doeners bij ADI

Oregon’s staatsslogan is ‘We houden van dromers’. Maar het recente vrijwilligerswerk van het team uit Oregon, bestaande uit Ds. Robert Rapp, Gary en Cheryl Logerstedt, Michelle Brands, Jennifer Trayes en David Smith heeft bewezen dat ze zoveel meer zijn dan dromers – ze zijn doeners met harten van goud. Voor het tweede jaar op rij bracht Ds. Rapp een delegatie van Amerikaanse christen aanhangers van Israël naar het Heilige Land voor een vrijwilligerservaring van 10 dagen bij twee verschillende ADI-faciliteiten. De toegewijde en liefdevolle vrijwilligers, van wie een aantal nog nooit eerder in Israël was geweest, brachten een bezoek aan de woonfaciliteit van ADI in Jeruzalem voordat ze naar ADI’s revalidatiecentrum in de Negev vertrokken voor een week.

Ds. Rapp en zijn gemeenteleden zijn al meer dan 5 jaar fervente voorstanders van ADI, sponsoren projecten en apparatuur en organiseren evenementen in hun kerk om ADI’s werk te promoten. De gemeente voelt zich sterk verbonden met ADI vanwege hun gedeelde waarden en visie, die liefde en acceptatie voor de hele mensheid benadrukt en speciale aandacht en zorg voor de meest kwetsbare leden van onze samenleving. Deze geweldige vrijwilligers en hun ongelooflijk gulle gemeente zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.