Een sportief uitje

Deze week was het weer tijd voor ons maandelijkse vrijwilligersuitje, dit keer in Jeruzalem. We ontmoetten elkaar in ADI Jeruzalem, omdat de meeste vrijwilligers deze vestiging nog niet kenden. Na een kleine kennismakingsronde – dit keer met veel Taiwanezen – bezochten we de verschillende klassen en maakten kennis met de kinderen en de zorg.

Daarna gingen we lunchen in de Shuk, de Joodse markt, om te eten bij “Beer Bazaar”, bier proeven met hotdogs en friet en natuurlijk de verplichte humus.

Toen gingen we naar Maale Adumim, waar we een “Krav Maga” – Israëlische zelfverdediging -cursus deden. Na de warming-up en verschillende push-ups hebben we de basistechnieken van geoefend. We leerden hoe je kunt reageren op stok-, wapen- en mesaanvallen, en nog veel meer. Iedereen had veel plezier en zou wel verder willen oefenen.

Een zeer geslaagde dag met veel nieuwe indrukken!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.