Francien in Aktie

Francien in aktie

Francien is een maand vrijwilligster bij ADI in Jeruzalem vanaf eind november. Echter Francien besloot niet met lege handen te komen. Voor haar komst naar Israel is ze al maanden bezig geweest om geld in te zamelen voor ADI. Ze heeft zich laten sponsoren tijdens de vierdaagse van Apeldoorn (https://adi-il.de/vierdaagse-voor-ADI/), heeft kofferbakverkopen gehouden, een culinaire avond georganiseerd en haar man zo ver gekregen om mooie dingen te maken voor het goede doel.

In bijzijn van andere vrijwilligers heeft Francien vanmiddag een symbolische check met het prachtig bedrag van 1000 Euro (!) overhandigd aan Shlomit Grayevsky, de directrice van ADI in Jeruzalem. Shlomit benadrukte het belang van de buitenlandse vrijwilligers en de positieve invloed die zij hebben op de vaste medewerkers. Als de medewerkers de liefde en zorg van de vrijwilligers van verre zien voor de kinderen, worden zij herinnert aan het belang van het werk wat zijzelf doen.

Francien, bedankt voor al je inzet en moeite voor ADI al in Nederland, maar zeker ook hier hands-on!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.