GoodTV uit Taiwan filmt bij ADI-Negev

Het afgelopen jaar hebben we enige tientallen vrijwilligers uit Taiwan mogen verwelkomen bij ADI. De overheid van Taiwan stimuleert jonge mensen om hun blik te verruimen en een aantal maanden vrijwilligerswerk in Israël te komen doen. Als ADI zijn we bevoorrecht dat een groot aantal van hen er voor kiezen om hun kwaliteiten bij ons in te komen zetten. Als gevolg hiervan verwachten we in juli ook een bezoek van de Taiwanese ambassadeur aan ADI-Negev.

Ook mogen we ons verheugen in wat media aandacht uit dat deel van de wereld. Vandaag hadden we Sophie Kuo van GoodTV op bezoek in ADI-Negev om opnamen te maken voor een televisie programma. Ze interviewde een aantal van de Taiwanese vrijwilligers en ook Doron Almog, de oprichter en voorzitter van ADI-Negev. Ook werden de vrijwilligers uit Taiwan gefilmd tijdens hun werkzaamheden met de bewoners.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.