Hans en Lena ADI vrijwilligers in Nederland

Geen moeite is Hans en Lena te veel om ADI bekend te maken onder het publiek in Nederland. Ze reizen stad en land af om ADI posters te verspreiden en allerlei informatiemateriaal per post naar geïnteresseerden op te sturen. Tijdens de feestdagen waren ze weer in Israël. In hun wekelijkse ZesdeDagBericht schreven ze over hun (eerste) bezoek aan ADI:

“We blikken terug op onze laatste reis naar Israël ruim een maand geleden. Ons bezoek aan ADI Negev heeft de grootste indruk op ons gemaakt, waar jonge vrijwilligers met de bewoners, dat zijn hulpbehoevende jongeren, samen niet zielig maar juist gelukkig kunnen zijn. Een ervaring die jonge vrijwilligers hun leven lang bij zal blijven. Ben je tussen de 18 en 65 jaar? Bezoek de website eens www.adi-il.nl, of informeer bij simon@adi-il.org per mail, gewoon in het Nederlands. Voor die plaatsen waar mensen met een hart voor Israël samenkomen hebben we voldoende informatiemateriaal zoals posters, flyers, plastic polsbandjes met het ADI-logo.”

Informatiemateriaal kan besteld worden via https://adi-il.de/promo-materiaal/.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.