Heel Israël op één dag!

Afgelopen week konden we weer een onvergetelijke en zonnige dag doorbrengen met onze geweldige vrijwilligers! Deze keer ontmoetten we elkaar en in ADI Moriah in Gedera. We kregen een interessante rondleiding en konden ervaren hoe goed het met de bewoners gaat en hoe liefdevol ze worden behandeld. Velen kwamen naar ons toe en begroetten ons met grote vreugde. Uiteindelijk kreeg elke vrijwilliger een klein geschenk gemaakt door de bewoners zelf.

Met een leuke ervaring in de tas gingen we naar een openluchttentoonstelling direct naast de ADI vestiging. Een gepensioneerde kunstenaar maakt de meest verbazingwekkende kunst van oud ijzer. Hier zou je echt lang kunnen blijven om deze kunstwerken uitgebreid te bekijken. Velen maakten ons aan het (glim) lachen…

Na een korte wandeling bereikten we het vrijwilligershuis waar we hartelijk werden verwelkomd met drankjes en lekkers. De vrijwilligers deelden met elkaar hun grappige en unieke ontmoetingen in Israël en de Israëlische samenleving.

Met een volle maag gingen we verder naar Mini Israël – het Israëlische. De vrijwilligers gingen in kleine groepen door Mini Israël met een vragenlijst inde hand. Ze konden hun antwoorden opschrijven, fotograferen of in kleine video’s verwerken. We waren verbaasd over hoe goed iedereen was geïnformeerd over Israël!

Aan het einde van de dag, voordat we naar huis gingen, hebben we genoten van een leuke gesprekken in de zon en van deze prachtige omgeving. Al met al, een geslaagde dag!

Hartelijk dank aan onze vrijwilligers, die met grote liefde en zorg zich inzetten voor de zwaksten van onze samenleving!

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.