Sportieve vrijwilligers

Op 9 november namen negen bewoners van ADI-Gedera, geëscorteerd door onze buitenlandse vrijwilligers en meisjes van de sociale dienstplicht, deel aan het “Athena is Going Far” -evenement, gehouden in Tel Aviv’s Sport Tech.

“Athena is Going Far” is het ultieme evenement ter bevordering van sport voor vrouwen en meisjes in Israël, dat plaatsvindt onder de auspiciën van het ministerie van Cultuur en Sport, samen met de Israëli Special Games Association.

Groepen meisjes en vrouwen uit het hele land namen deel aan het evenement. ADI Moriah-bewoners ontvingen shirts met deelnemersnummers en vermaakten zich met verschillende activiteiten: wandelen rond het park, muziek en een Zumba-les.

Speciale dank onze vrijwilligers uit Moldavië, Polen en Taiwan voor hun aandeel in het mogelijk maken van ADI-Gedera’s deelname.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.