Vrijwilligers dankbetuiging

Een groep van ongeveer 20 buitenlandse vrijwilligers is tijdens de crisis onvermoeibaar doorgegaan met het zorgen voor “hun” kinderen. Ze hebben ploegen van 12 uur gedraaid en vaak ook nachtdiensten. Geen moeite was hen te veel, terwijl ze naast het werk vaak hun huis niet uit mochten en sommigen soms een paar weken in quarantaine moesten doorbrengen. Als dank voor hun enorme inzet hebben we begin juni een vrijwilligersuitje georganiseerd voor de vrijwilligers uit Jeruzalem, Gedera en de Negev.

Onze eerste stop was bij het Herodion Nationaal Park, waar we genoten van een informatieve tour door onze gids Ilya – en natuurlijk het adembenemende uitzicht over Te’koa, Gush Etzion Etzion en Jeruzalem. Voor de lunch gingen we verder naar het Nationaal Domein גבעת עוז וגאון Givat Oz ve Gaon voor lekkere pita en het verhaal over het domein en het Gush-gebied dat gepassioneerd werd verteld door een van de oprichters van het domein, Nadia Matar. Na een leuk spel gingen we verder met een toetje bij פטל בהר – Petel Bahar – waar lekkere kersen, frambozen en moerbeien wachtten om geplukt en gegeten te worden! ????

Zoals altijd een hartelijk dankjewel voor onze geweldige vrijwilligers – jullie zijn geweldig en we zijn zo dankbaar voor al het werk dat jullie gedaan hebben met onze #specialneedschildren in de moeilijke tijden die hopelijk achter ons liggen. Yashar koach! ????????????

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.