Vrijwilligersuitje

Ons eerste uitje sinds juni! Ondertussen flink gekrompen in aantal maar zeker niet in toewijding, hebben we gisteren ons vrijwilligersuitje gehad in Jeruzalem!

Weliswaar, hier en daar wat aangepast en ‘anders dan normaal’, met maskers op, aangeraden buiten te zitten tijdens eten (lekker juist!) en op enkele plekken meer afstand moeten nemen, maar we hebben genoten! Het lichte briesje met zon was ook erg prettig

Het was een zeer welkom gevoel van even relaxen. Onze vrijwilligers en wijzelf hadden behoefte aan weer wat cultuur opsnuiven en dat is aardig gelukt. We hadden een zeer vriendelijke gids geregeld die ons met veel passie vanaf de Montefiore molen in het idyllische wijkje ‘Mishkenot She’aninim’ tot aan de ‘Westelijke muur’ (‘klaagmuur’) in de Oude Stad van Jeruzalem, heeft verrijkt met een geweldige stroom aan informatie

De geschiedenis van de molen en de wijk werden besproken, maar ook de oorsprong van de stadsmuren en de verscheidene valleien in deze regio. We hebben tevens de tombe van Koning David bezocht en na een plezante wandeling en wat muziek, kwamen we aan bij de Westelijke muur. De volgende stop was Hummus Ben-Sira voor een heerlijke avondmaaltijd met verschillende soorten hummus, pita’s, salades, heerlijke patat, groenten en wat drinken toe. Uitgeput maar zeker voldaan!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.