Vrijwilligster Nanda vertelt over ADI

Israël is een geweldig mooi land met een dierbaar verleden, heden en toekomst. En in dit bijzondere land mocht ik vrijwilligerswerk doen bij de fantastische organisatie ADI, waar men zich inzet voor hulpbehoevende, meervoudig beperkte jonge mensen. Het was een onvergetelijke tijd.

Wat heb ik veel bijzondere dingen gezien en meegemaakt. Ik had en heb mijn plekje helemaal gevonden in de Negev woestijn en ik hoop in september weer te gaan voor 2,5 maand. Wat mij bijzonder opviel, dat de medewerkers daar zoveel affiniteit hebben met de cliënten en met elkaar. Terwijl zij grotendeels verschilden van geloofsovertuiging. Een Jood zat bij een Moslim achter op de fiets. U kan zich voorstellen dat ik mijn ogen heb uitgekeken.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.