Werken in een Conflictgebied

De hele maand april voert Family7 actie voor ADI. Op vier zaterdagavonden wordt er een programma over ADI uitgezonden. Dit is de tweede uitzending van zaterdag 8 april.

Israël is niet alleen een mooi land, maar het staat in het middelpunt van allerlei conflicten. Hoe kan een organisatie als ADI zich standhouden in een dergelijke omgeving? Wat doet het conflict met de kinderen en hoe kunnen Joodse en Arabische medewerkers vreedzaam met elkaar samenwerken? Daarnaast krijgt Dolf een indruk van hoe het is om meervoudig gehandicapt te zijn.

Er moeten nog veel meer kinderen worden geholpen. Teveel kinderen staan op de wachtlijst, terwijl ze dringen hulp nodig hebben. Daarom is er een nieuwe afdeling nodig bij het gebouw van ADI. En om dit gebouw neer te zetten is nog veel geld nodig. Helpt u ook mee?

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.