Annette in ADI Negev

IMG_20160212_102803760De vier weken bij ADI Negev waren zeer kostbaar voor mij! Aan de ene kant is de instelling met haar vele behandelingsopties bijzonder, maar de meeste indruk hebben de bewoners op me gemaakt!

Daar ik dagelijks veel tijd met hen doorbracht, heb ik elk van de bewoners goed leren kennen. Ik heb waargenomen, dat elk van hen een persoonlijkheid is. Hoewel ze in hun intellectuele capaciteiten erg beperkt zijn, kunnen ze hun gevoelens en emoties uiten. Dat te leren onderscheiden vereiste tijd, geduld en empathie van mijn kant.

Sommige zijn heel slim en maken heel duidelijk wat ze willen en wat niet. In deze weken heb ik geleerd om respect en bewondering voor de bewoners te krijgen. Ze zijn gewoon kostbaar!

Het afscheid nemen van hen, maar ook door de werknemers, heb ik echt moeilijk gevonden. Ze hebben mijn denken veranderd en een grote indruk bij me achtergelaten.

Annette Rath

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.