ADI Ofakim – de Workshop

Afgelopen week kwamen vertegenwoordigers van ADI, het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en de gemeente Ofakim samen om de opening te markeren van ‘The Negev Workshop – ADI Ofakim’. Dit is een gezamenlijk initiatief dat individuen met verschillende niveaus van handicaps zal voorzien van een groot aantal creatieve kansen en de mogelijkheid voor persoonlijke vooruitgang, betaald werk en sociale integratie middels beroepstherapie.

De Negev-workshop zal 76 mensen met verschillende achtergronden in dienst nemen, die taken toegewezen zullen krijgen die passen bij hun individuele en verschillende niveaus van bekwaamheid, waaronder het creëren van originele kunst en ambachten, agriculture producten en het bemannen van een gemeenschapscafé. Therapeuten en coaches zullen de werknemers praktische instructie en ondersteuning bieden in een poging om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

De Negev-workshop is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen winstgevende en zinvolle banen verdient en we zijn ervan overtuigd dat het een revolutie teweeg zal brengen in de werkgelegenheid van mensen met een handicap in heel Israël. De werkvoorziening en integratie van personen met een handicap zal niet alleen onze economie ten goede komen, het zal ook onze samenleving vooruithelpen en onze menselijkheid versterken.

Blijf ons volgen voor meer updates over dit opwindende nieuwe initiatief!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.