Het allerzoetste Bat Mitswa project

Ter ere van haar aanstaande Bat Mitzva-feest (december 2020) organiseert Yehudis Muller, een bijzondere jonge vrouw met een talent voor bakken, uit Hillside, New Jersey, een lange termijn inzamelingsactie. De opbrengst gaat naar ADI Jeruzalem en maakt de aankoop mogelijk van een kangoeroe-voedingssonde voor een bewoner die alleen via een voedingssonde kan worden gevoed. Bovendien kan er een speciale elektronische thermometer worden aangeschaft die een stijgende lichaamstemperatuur vroegtijdig detecteert voordat deze ernstig wordt, en zo ADI-bewoners kan beschermen tegen het Covid-19-virus.

Wekenlang hebben Yehudis en haar geweldige ouders samen zelfgemaakte Rugelach (een traditioneel Joods dessert) gebakken en moedigden ze familie en vrienden aan om de delicatessen voor Shabbat te bestellen – en de zoete lekkernijen vlogen de deur uit! Voor het Shavuot-weekend (eind mei) ging Yehudis nog een stapje verder en breidde het menu uit met heerlijke aardbeientaartjes en onweerstaanbare kwarktaartjes. Haar moeder heeft haar zelfs geholpen met een heel speciale bestelling: een luxe glutenvrije chocoladetaart. De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de fondsenwervingscampagne van Yehudis en dus komt elke hap ten goede aan onze ADI-bewoners – een win-win voor iedereen!

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.