Noa

“Noa was een te vroeg geboren baby -ze werd met slechts zes maanden, geboren. Tijdens de zwangerschap wist ik dat Noa ontwikkelingsproblemen had, maar toch wilde ik haar niet opgeven. Het was een bewuste keuze en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Noa heeft een mooie ziel en ze verdient het om haar leven ten volle te leven zoals elk ander kind.

Toen Noa naar de speciale school in ADI Negev – Nahalat Eran ging, was dat echt een keerpunt in haar leven. ADI biedt de therapeutische en educatieve activiteiten die Noa nodig heeft, allemaal op één plek aan.

Noa heeft dankzij ADI enorme vooruitgang geboekt wat betreft haar wandel- en communicatievaardigheden en ik ben ADI hier zo ongelooflijk dankbaar voor. Het is de eerste plaats waar ik voel dat Noa in goede handen is, en voor iedereen die een kind met een handicap opvoedt, zegt dat veel. Ik weet dat Noa bij ADI de best mogelijke behandelingen krijgt en dat mensen echt van haar houden en haar accepteren voor wie ze is.”

Meirav, moeder van Noa

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.