Partners in bescherming

Toen de “Greater Miami Jewish Federation” te horen kreeg dat ons woon- en revalidatiedorp ADI Negev-Nahalat Eran in het zuiden van Israël dringend behoefte had aan persoonlijke beschermingsmiddelen, kwamen zij direct in actie.

Zij besloten om ons te voorzien met de middelen die wij nodig hebben om onze zeer kwetsbare ADI-bewoners te kunnen blijven beschermen tegen COVID-19. Allereerst ontvingen wij een genereuze subsidie ​​die ons in staat heeft gesteld om uitrusting zoals maskers, handschoenen, beschermende kleding, schoenovertrekken en ontsmettingsgel aan te schaffen. Deze middelen worden intensief gebruikt door onze professionele medewerkers en vrijwilligers om een steriele omgeving te behouden. Ook voorzagen zij ADI Negev met 200 gloednieuwe gelaatsschermen die rechtstreeks bij onze deur werden afgeleverd!

Gisteren overhandigde Ofer Lichtig, de Israëlische vertegenwoordiger van de “Greater Miami Jewish Federation”, de prachtige nieuwe gelaatsschermen aan Elie Klein, ADI’s Director of Development voor de Verenigde Staten en Canada, bij ADI Negev. De gelaatsschermen zijn gelijk in gebruik genomen door onze artsen, verpleegsters, therapeuten, vrijwilligers en bewakers in elke hoek van het dorp!

Wij zijn de “Greater Miami Jewish Federation” enorm dankbaar voor hun samenwerking en steun tijdens deze levensreddende missie. Bedankt dat jullie er waren toen wij jullie het meest nodig hadden! Bedankt dat jullie ons ‘de kracht van een volk’ en ‘de kracht van een gemeenschap’ hebben laten zien.

We kijken ernaar uit om de “Greater Miami Jewish Federation”-familie te verwelkomen in ADI Negev, een plek waar wij de mogelijkheid bij elke beperking vinden en elk kind helpen hun grootste potentieel te bereiken. Wij geven jullie graag een tour, zodra dit weer mogelijk is.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.