Veiligheidsvesten bij ADI

De traktoren rijden non-stop af en aan over het terrein en oranje veiligheidsvestjes gedragen door elektriciëns, lassers, betonstorters en de opzichter kleuren de nu nog grijze wanden van de kantoren, corridors, slaapkamers en behandelruimtes. Wijzelf als bezoekend personeel van ADI zijn ondertussen enorm onder de indruk van de immense werkzaamheden die al verricht zijn.

Het nieuwe rehabilitatieve ziekenhuis dat ADI Negev momenteel bouwt, krijgt met de dag meer concretere vormen. Het gigantische complex dat een eigen sportzaal zal bevatten, een verscheidenheid aan vormen van therapie zal aanbieden en over meerdere volledig “gepantserde” ruimtes zal beschikken, wordt verwacht haar deuren te openen aan het eind van dit jaar.

De impact van dit ziekenhuis zal niet alleen lokaal gevoeld worden, maar tevens regionaal en zelfs nationaal. De staat Israël kampt namelijk met een tekort aan bedden binnen de rehabilitatieve zorg en patiënten uit de regio dienen momenteel voornamelijk nog ziekenhuizen in het centrum van het land aan te doen voor hun behandelingen. Tevens zal er een beperkt aantal woningen beschikbaar worden gesteld voor vast personeel.

Dit project, waar we bij ADI zo enorm trots op zijn, wordt niet alleen door de Staat Israël omarmd, maar tevens door internationale vrienden van ADI die hen, bewoners met meervoudige beperkingen, een warm hart toedragen. Onze dank!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.