Waaraan besteden wij uw donaties voor de Coronacrisis?

Wij zijn u enorm dankbaar voor de donaties die wij van u mochten ontvangen ten behoeve van de Coronacrisis n.a.v. onze oproep van 18 maart j.l.

Uiteraard gaan wij te allen tijde erg voorzichtig om met de hygiëne in de dagelijkse zorg. Maar sinds het uitbreken van het Coronavirus houden wij ons aan de strengst mogelijke regels zoals opgedragen door het Ministerie van Gezondheid, wat onder meer inhoudt dat iedereen volledig beschermd moet zijn en dat deze uitrusting frequent moeten worden vervangen.

In aantallen
Zo gebruiken wij op alle afdelingen tegenwoordig dagelijks 630 schorten, 83 flessen ontsmettende hand-gel, 12 jerrycans scrub-zeep, 830 zachte maskers, 80 gezichtsschermen, 67 pakken handschoenen, 105 chirurgische maskers, 180 overalls, 200 haarnetjes en 280 schoenbeschermers – een vertienvoudiging van de normale aantallen. U kunt zich voorstellen dat dit enorme kosten met zich meebrengt. Mede dankzij u zijn wij in staat om deze levensreddende middelen aan te schaffen en in te zetten. Dit is zonder twijfel één van de belangrijkste redenen dat wij het virus, G-dzijdank, bijna volledig buiten de deur hebben weten te houden. ‘Toda Raba’!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.