Geven

Meer dan 260 kinderen rekenen op ons – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar – om hen te voorzien in al hun medische, paramedische, emotionele en sociale behoeften in een warme en liefdevolle omgeving.

De bijzondere mensen voor wie ADI zorgt, zijn door hun beperkingen vaak volledig afhankelijk in al hun basisbehoeften.

Help ons om hen de liefdevolle en professionele zorg te geven die ze nodig hebben om te gedijen.

Alle giften naar Stichting ADI Israël zijn belastingaftrekbaar in Nederland.

U kunt online doneren met o.a. iDEAL, PayPal, en creditcard door uw gegevens hiernaast in te vullen.

U kunt uw gift ook direct overmaken op bankrekeningnummer NL92 ABNA 0528 1700 15 t.n.v. “Stichting ADI Israel” te Amsterdam o.v.v. de bestemming van de gift en graag uw adres of emailgegevens, zodat we u een bedankje kunnen sturen.

Doneer

EUR

Transparantie en verantwoording

ADI streeft er naar een transparante organisatie te zijn. Jaarrekeningen worden gecontroleerd en ondertekend door een onafhankelijke accountant en tevens in het Hebreeuws gepubliceerd op de Israëlische website. Engelse vertalingen zijn op aanvraag beschikbaar. ADI staat onder streng toezicht van verschillende ministeries van de Israëlische overheid; zoals de Ministeries van Onderwijs, Sociale Zaken en Gezondheidszorg. Tevens wordt het algemene management en het financiële management regelmatig onderzocht door de Israëlische belastingdienst. ADI Israël heeft in Israël de zgn. status “Goedkeuring voor Publieke organisaties volgens Paragraaf 46 van de Inkomstenbelasting” en krijgt tevens elk jaar de zgn. “Goedkeuring correct management” tevens van de Israëlische belastingdienst, waarmee giften in Israël aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.