Hoe u kunt helpen

Honderden kinderen vertrouwen op ons – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar – om hen te voorzien met uitmuntende zorg in een warme and liefdevolle omgeving.

De gemiddelde kosten voor deze zorg zijn rond de €3,700 per maand per kind. Deze kosten dekken de medische en verzorgende behoeften, rehabilitatie en therapieën, scholing, gespecialiseerde apparatuur, voeding en kleding.

Helpt u ons alstublieft om deze kinderen te kunnen blijven voorzien van een liefdevolle omgeving en de professionele zorg die zij nodig hebben om te kunnen bloeien.

Uw donatie is belastingaftrekbaar in de Verenigde Staten, Het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Nederland en Israël.

Online doneren

ADI is uitgegroeid tot een gemeenschap waarin gevoeligheid, inclusiviteit, toewijding en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Met het bouwen aan een betere, meer zorgzame wereld, maakt ADI een wezenlijk verschil in de levens van Israëlische kinderen met complexe intellectuele en ontwikkelingsgerelateerde beperkingen.

Middels het doneren aan ADI, zorgt U ervoor dat wij de doelstelling om elk kind, ongeacht de mate van de handicap, te kunnen helpen om hun potentiëel te bereiken en een kwalitatief volwaardig leven te kunnen leiden, kunnen waarmaken. Dankuwel voor uw partnerschap en gulheid!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn een intrinsiek deel van de ADI-familie en verrijken de levens van ADI’s kinderen met hun enthousiasme en liefde. Van hun kant kunnen onze honderden vrijwilligers getuigen van het verschil dat de kinderen hebben gemaakt in hun levens.

ADI heeft een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Eén die passend is bij het profiel, de mogelijkheden, voorkeuren en beschikbaarheid van de individuele vrijwilliger.