Een toeristische toekomst bespreken met de minister

וורצמן, שי חג'ג' ודוד שאלוב Minister of Tourism Chaim Katz, ADI CEO Avi Wortman, Shai Hajaj and David Shaulov

ADI Negev – Nahalat Eran-directeur Avi Wortzman, hoofd van de regionale raad van Merhavim, Shai Hajaj en directeur van regelgeving bij ADI, David Shaulov bezochten onlangs Chaim Katz, de  minister van Toerisme voor een productieve werkvergadering. Tijdens de vergadering werden toekomstplannen van het rehabilitatiedorp voorgelegd, waaronder een uniek officieel bezoekerscentrum en toegankelijke gastenverblijven op het terrein van ADI Negev.

Na afloop van de bijeenkomst merkte Avi Wortzman op: “We waren zeer verheugd om de minister te ontmoeten en onze plannen voor de toekomstige ontwikkeling van het dorp te presenteren, inclusief de uitbreiding van het ‘Kaylie Rehabilitation Medical Center’, de oprichting van het toegankelijke dorp Daniel en de ontwikkeling van regionaal toerisme. Deze plannen zullen het dorp transformeren in een stad van integratie, rehabilitatie en inclusie zoals geen enkele andere plaats in Israël of de wereld. We zijn de minister en zijn medewerkers dankbaar voor hun medewerking en steun aan dit belangrijke initiatief.”

Shai Hajaj, hoofd van de regionale raad van Merhavim, merkte verder op dat “het ADI Negev – Nahalat Eran rehabilitatiedorp elk jaar tienduizenden bezoekers ontvangt en wordt beschouwd als een van de meest bezochte locaties in de regio. We hechten veel belang aan de oprichting van een gestructureerd bezoekerscentrum, een project dat een grote bijdrage zal leveren aan de hele regio en, belangrijker nog, empathie en een gevoel van liefdadigheid zal bijbrengen.”

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.