Aangepaste Catechese spaart voor ADI

In Barneveld en Voorthuizen worden van september tot en met april elke maandag interkerkelijke aangepaste catechese-avonden gehouden voor anders begaafde jongeren. Voor het seizoen 2018/2019 hadden ze ADI als spaardoel gekozen. De catechisanten namen iedere maandagavond een klein bedrag mee voor dit spaardoel. Het winterseizoen startte met deze twee groepen tijdens een kerkdienst in Voorthuizen en werd afgesloten tijdens een kerkdienst in Barneveld.

Voormalige ADI vrijwilliger David Treur uit Voorthuizen bezocht beide groepen op een maandagavond in januari en heeft zijn ervaringen gedeeld met de catechisanten. Zondag 14 april was in de Goede Herder Kerk een afsluiting van het seizoen met de catechisanten en de gemeente. Tijdens deze dienst werd er verteld over het spaardoel en daarna gecollecteerd. Op 15 april was David weer aanwezig op de gezamenlijke feestelijke slotavond waar het gespaarde bedrag bekend gemaakt werd.

We waren blij verrast om het eindbedrag te vernemen: € 4895!!

Bij deze willen we iedereen die dit prachtige resultaat mogelijk gemaakt heeft van harte bedanken, met name Mevr. Elly Hazeleger en David Treur.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.