ADI en Sapir College’s cursus voor Eco-landbouw

ADI Negev – ‘Nahalat Eran’ biedt nu, in samenwerking met o.a. Sapir College in Sederot een uitdagende professionele cursus op het gebied van ecologische landbouw aan.

Onderwezen door counselors en vrijwilligers van de ‘nationale dienst’ wordt de cursus, “Introductie tot Eco-landbouw” aangeboden die boeren en tuinders praktische ervaring zal bieden in het plannen van duurzame landbouw in een kleine tot middelgrote ecologisch-biologische boerderij.

Deelnemers zullen praktische kennis opdoen in het telen en leveren van een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten, evenals vaardigheid opdoen in marketing van de geoogste producten. Het grootste deel van de cursus zal plaats vinden op het dorpsterrein met alleen specifieke lessen die op de campus van Sapir College zullen worden onderwezen.

Na afronding van de cursus zal elke deelnemer een officieel certificaat ontvangen.

Met de toegenomen kennis en ervaring die door de cursus zal worden opgedaan, zullen deelnemers nieuwe kansen krijgen voor integratie in de algemene beroepsbevolking wat leidt tot het uiteindelijke doel van een productieve en onafhankelijke levensstijl.

En dit is waar het praktisch om draait: het actief verbeteren van de levensomstandigheden van onze bewoners en mensen met een beperking in heel de regio en hen assisteren in het ontwikkelen van hun mogelijkheden en vaardigheden.

Succes gewenst aan alle deelnemers!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.