ADI Jeruzalem salueert de IDF!

Voor 1 middag werd ADI Jeruzalem getransformeerd tot “basis ADI”, want, te gast bij ADI Jeruzalem was een waar legerpeleton uit het Israëlische leger! Soldaten uit de gevechtseenheid van de ‘Kfir’-brigade bezochtten de afdeling in Jeruzalem en kwamen al marcherend de afdeling oplopen. En hoe passend was dit, tijdens Chanoeka. Onze eigen Makkabeeën op bezoek!

Met enorme spanning en enthousiasme werd er uitgekeken naar deze middag; een welkomsbord hing bij de voordeur, meerdere bewoners droegen hun eigen “IDF” uniform. Iedereen wachtte met smart op de komst van de soldaten.

En zij werden niet teleurgesteld! Een ware parade vond plaats, het nationale volkslied werd uit volle borst gezongen, er werd gedanst en vooral veel gecommuniceerd -op veelvoudige manieren! Wat een geslaagd bezoek. De soldaten ontvingen zakjes met zoetigheden, klaargemaakt door de bewoners.

Wat zijn we trots op onze soldaten! Een waar leger van en voor het volk!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.