ADI kleurt paars

ADI kleurde vandaag PAARS ter ere van “Internationale dag voor personen met een handicap”. Dit gebeurde bij ADI Negev – Nahalat Eran, twee dagen eerder in verband met de wekelijkse Joodse rustdag, Sjabbat. Officieel wordt deze dag namelijk op 3 december geëerd.

We staan op deze dag extra stil bij de uitdagingen die een beperking met zich mee brengen door uit te reiken naar scholen en onze media-aanwezigheid te vergroten, zowel middels geprinte- en online nieuwsmedia.

Ook ADI Negev – Nahalat Eran kleurde paars: verspreid over het dorp waren paarse lichtjes te vinden en bewoners poseerden samen met personeel voor het rehabilitatieziekenhuis, “versierd” met paarse lichtjes.

Opdat we het bewustzijn en sympatie met deze mensen mogen vergroten en hen gepast en tijdig mogen assisteren tijdens hun revalidatie!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.