ADI leert “Hebrew U”-studenten een lesje..

Medische studenten van de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem bezochten ADI Jerusalem voor een ontmoeting van dichtbij met ADI-leerlingen, bewoners en personeel als onderdeel van de les “Man and Medicine”. De verplichte cursus speelt een belangrijke rol in de medische opleiding en training van studenten door hen in contact te brengen met verschillende sectoren van de samenleving en hen in staat te stellen verschillende perspectieven te horen over verschillende medische kwesties. ADI Jerusalem staat hoog op de lijst van geaccrediteerde locaties die deel uitmaken van deze belangrijke cursus.

Tijdens het bezoek konden de studenten meekijken met de activiteiten die plaatsvonden in de speciaal onderwijs-klasjes en andere afdelingen. Tevens bezochten de studenten het hydrotherapeutische zwembad dat zowel ADI-bewoners als mensen uit de wijde gemeenschap voorzien van hydrotherapie.

Erna hadden ze een ontmoeting met hoofdverpleegkundige Rikki Freilich en Moishi Ben Zev, hoofdverpleegkundige van ADI’s nieuwe beademingsafdeling.

Directrice Shlomit Grayevsky sprak het gezelschap ook toe. Zij legde vooral de nadruk op het belang van het humanitaire aspect van de geneeskunde, waarbij zij concepten deelde die, naar eigen ervaring, “toekomstige artsen gedurende hun hele carrière zullen bijblijven”.

ADI Jerusalem hecht veel belang aan het blootstellen van studenten van faculteiten zoals onderwijs, welzijn en geneeskunde aan ADI’s bevolking bestaande uit kinderen en jonge volwassenen die deelnemen aan de verschillende programma’s die door ADI Jerusalem worden aangeboden.

Bezoeken aan ADI Jerusalem helpen de gevoeligheden aan te scherpen en bieden studenten concepten waarmee ze alle leden van de gemeenschap ten volle kunnen dienen. Een bezoek aan ADI vergeet je niet zo snel.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.