ADI onderwijs(t)

ADI is niet alleen een warm thuis waar persoonlijke aandacht en liefde 24/7 voorop staan.

ADI voorziet haar bewoners ook van alle nodige middelen om hen te laten groeien middels therapie, revalidatie-programma’s, educatieve activiteiten en dagbestedingen. Maar wij zijn er bij ADI ook van overtuigd dat een positieve instelling en het vieren van.. -wel, praktisch elke dag vinden we een reden om een feestje te vieren! En we hebben Godzijdank genoeg redenen om een feestje te vieren bij ADI zoals verjaardagen, persoonlijke mijlpalen, feestdagen en de opening van een nieuwe vorm van service of een speciaal bezoek aan ADI.

Maar ADI voorziet ook in de non-stop noodzaak van onderwijs; niet alleen in dat van haar bewoners maar ook in dat van haar personeel en de familieleden van ADI-bewoners. Bij ADI nemen we het concept van “Tikoen Olam”, het repareren van de wereld, heel serieus. Een manier waarop we dat uiten is het voorzien van onderwijs. Want, je bent nooit te oud om te leren en het is noodzakelijk.

ADI voorziet -middels talloze bezoeken aan beide ADI-lokaties door zorgsectorcollega’s, beleidsmakers en studenten- het wijdere publiek van kennis omtrent de kwetsbare bevolking waarvoor ADI dagelijks zorgt. ADI deelt tips en ervaringen met geinteresseerden hoe met uitdagende medische situaties om te gaan en hoe men mensen met een meervoudige handicap kan helpen integreren binnen de arbeidsmarkt en kan laten deelnemen in de samenleving.

Al het bovenstaande zijn enkele voorbeelden, #Hoe_ADI_gehandicaptenzorg_in_Israël_verandert

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.