ADI viert de onafhankelijkheid van Israël

Bij ADI is onafhankelijkheid een belangrijk sleutelwoord, omdat we er elke dag naar streven om bewoners en studenten in staat te stellen het maximale niveau van persoonlijke onafhankelijkheid te bereiken. Het zal dus geen verrassing zijn dat we in ADI alles hebben gegeven ter ere van Israëls Onafhankelijkheidsdag.

Nationale dienst- jongens en meiden bij ADI Jeruzalem en ADI Negev – Nahalat Eran namen in beide vestigingen de dagelijkse planning over. Het milde weer in het Negev-dorp maakte het mogelijk om buiten te feesten, terwijl in Jeruzalem, vanwege de koelere temperaturen, alle vieringen binnen werden gehouden.

Ongeacht de locatie, binnen of buiten, iedereen vierde vrolijk het 74e jaar van de onafhankelijkheid van de Staat Israël! We zijn bij ADI enorm trots om deel te zijn van niet alleen een groeiende en bloeiende staat, maar ook deel te zijn van een proces waarin de gehandicaptenzorg in Israël een geweldige vooruitgang boekt middels een combinatie van innovatie, onderzoek en vooral veel toegewijd personeel!.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.