ADI-vrijwilligster Judith!

Maak kennis met een van onze vrijwilligsters:

Judith, 19 jaar oud, kwam ongeveer vier maanden geleden vanuit Nederland aan in het rehabilitatiedorp “ADI Negev-Nachalat Eran”. Ze is vrijwilligster bij het “Ofek”-huis waar zij met heel veel geduld en liefde voor de mannelijke bewoners zorgt en hen assisteert in hun dagelijkse behoeften.

En het zijn niet alleen de bewoners die enorm blij zijn met Judith! Ook, Chagit, de directeur van het kinderdagverblijf is enorm te spreken over de Nederlandse vrijwilligster uit Garderen:
“Ondanks dat Judith in eerste instantie niet zeker wist of een huis met mannelijke bewoners, de juiste plek zou zijn, besloot ze alsnog de uitdaging aan te gaan. Ze integreerde snel in het huis, echt op een buitengewone manier.”

Daaraan voegt Chagit ook snel toe: “Judith helpt de bewoners op een zachte en gevoelige manier. Ze neemt constant initiatief en creeërt een persoonlijke band met elke bewoner. We zijn haar enorm dankbaar!”

En alsof deze lofende woorden nog niet genoeg zijn, voegt Irene, de huismoeder nog toe:
“Judith is zo’n lieve meid, elke ochtend komt ze met een stralende en aanstekelijke glimlach het huis binnen en daar reageren de bewoners direct op. Ze zoeken Judith allemaal op en wensen graag bij haar te zijn. Ze zorgt voor een heel ontspannen sfeer in huis.”

Nou, ik denk dat we Judith maar gaan vragen haar vrijwilligerswerk bij ADI te verlengen. Want het einde van de maand juli -Judith’s vertrekdatum, is al in zicht.

Enorm bedankt Judith!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.