ADI wil nog meer snoezelen met haar bewoners! Helpt u ons mee?!

Snoezelen

Het multi-sensorische “snoezel”-programma wat ook bij ADI wordt toegepast, voorziet ADI van een belangrijke vorm van therapie. Deze vorm van therapie heeft namelijk tot doel de zintuigen (reuk, tast, horen) van onze bewoners op verschillende manieren te prikkelen en het niveau van concentratie en alertheid te vergroten.

Naar gelang de cognitieve en lichamelijke mogelijkheden van de bewoners worden zij tijdens het “snoezelen” gestimuleerd om middels knoppen, lichten en relaxerende geluiden te produceren. Onze bewoners die minder mobiel zijn, genieten passief mee met deze rustgevende vorm van therapie, heerlijk uitrustend op een waterbed of in een hangmat. De bewoners genieten er altijd zichtbaar van

Wij wensen daarom een additionele “snoezel”-ruimte in te kunnen inrichten bij ADI Negev (kosten: ca. 3.877 EUR). Zou u ons daarmee willen helpen?! Elk bedrag wordt enorm op prijs gesteld –vooral door de kinderen!  >>> https://adi-il.nl/geven/ o.v.v. “snoezelen”. Dankuwel!!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.