ADI’s tuinman in Berlijn

Mir Segal is een tuinman in het zorgdorp ‘ADI Negev – Nahalat Eran’. De jongeman heeft autisme, maar dat weerhoudt hem er niet van om zelfstandig te wonen en een baan na te streven waar hij van houdt. In zijn vrije tijd is Mir een fervent zwemmer. En hij is zo toegewijd dat hij dit jaar zelfs deelnam aan de ‘Special Olympics’, de Olympische Spelen voor mensen met een handicap, georganiseerd in Berlijn.

Nu mag u eens raden hoeveelste Mir is geëindigd in het zwembad. Mir behaalde natuurlijk de eerste plaats voor Israël! Wat een geweldige prestatie en wat een eer dat Mir ADI vertegenwoordigde.

We zijn ongelooflijk trots op Mir, die zowel de wereld als vooral zichzelf heeft laten zien wat er mogelijk is als je hard werkt, in jezelf gelooft en de kans krijgt om jezelf te bewijzen. Gefeliciteerd Mir!

Stolzer Goldmedallist Mir Segal mit seinem Team

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.