From Holland with Love

Gisteren was een bijzondere dag bij ADI in Jeruzalem. Onder grote belangstelling van Christenen uit Nederland werd de nieuwe ambulance onthuld die door Christenen voor Israel (CvI) geschonken is.

Rond 4 uur kwamen zo’n 120 deelnemers van verschillende Israel reizen, georganiseerd door CvI bij elkaar op de vijfde verdieping van het ADI gebouw. Ook was aanwezig de Honorair Consul voor Israël de heer Arjen Lont. Daar kregen ze een kort welkom en introductie over de organisatie, waarna een tour door het gebouw werd gegeven. Er werd een bezoek gebracht aan de speciaal-onderwijs school, de dagbesteding en de afdeling waar de kinderen met extra medische behoeften wonen. De groepen werden rondgeleid door de directrice Shlomit Grayevsky, hoofd van de school Rachel Fishheimer en hoofdverpleegkundige Rikki Frolich.

Na de rondleidingen was er tijd voor koffie en thee met wat lekkers, waarna een paar korte toespraken volgden door o.a. de voorzitter Pim van der Hoff en directeur Roger van Oordt van CvI. Beide heren ontvingen als dank van ADI een mooi (Micrografie) schilderij, gemaakt door een vrijwilligster voor ADI.

Toen was het tijd voor het moment suprême, de onthulling van de ambulance. Het was gelukkig weer droog geworden, zodat de hele groep gezellig op de parkeerplaats rond de “ingepakte” ambulance kon staan. Pim van der Hoff knipte het lint door en onthulde samen met Shlomit Grayevsky onder luid applaus het gezamenlijke CvI en ADI logo op de glimmende bolide.

Daarna was het tijd om de deuren van de ambulance te openen zodat de bezoekers een blik konden werpen op het interieur.

We willen alle Christenen in Nederland en CvI in het bijzonder heel hartelijk bedanken voor deze prachtige gift, waardoor de kinderen van ADI op (aan)gepaste wijze vervoerd kunnen worden.

Namens de kinderen, Todah Rabah!

Foto’s: Laura Ben-David

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.