Bij ADI brengen we ‘buiten’ naar binnen!

ADI’s reguliere zomerkampprogramma met excursies, uitstapjes en uitjes viel ten prooi aan de realiteit van het leven onder COVID-19 en de vele beperkingen die nodig zijn om onze kwetsbare kinderen veilig en gezond te houden. Niet in staat om naar buiten te gaan, besloten de creatieve medewerkers van ADI Jeruzalem om ‘buiten’ naar binnen te halen.

Het thema van het zomerkamp van dit jaar staat in het teken van de natuur, waarbij elke week een ander aspect van onze omgeving wordt onderzocht: dieren, water, milieu en planten. Alle activiteiten vinden plaats in het ADI-gebouw in kleine groepen, afgescheiden en beschermd middels strikte naleving van de Coronavirus-richtlijnen.

De kinderen van ADI zullen genieten van een indrukwekkende verzameling van thema-gecentreerde games en activiteiten terwijl het ADI-personeel de uitdaging aangaat om elk stuk van elk spel grondig schoon te maken en te steriliseren voordat de activiteit wordt doorgegeven aan de volgende groep.

Met toegang tot het ADI Jerusalem-gebouw nog steeds onder strenge controle, zullen er geen externe entertainers worden binnengebracht en zullen bewoners niet worden samengebracht in één gebied voor centrale activiteiten. Toch schijnt het magische gevoel van vreugde dat de ADI-kampgeest elk jaar vergezelt, op de kinderen hun gezichten en door heel het gebouw.

Onze diepste waardering en bewondering gaan uit naar kampcoördinator Hodajah Gean en de geweldige leraren en medewerkers van ADI Jeruzalem voor hun flexibiliteit en creativiteit bij het organiseren van een leuke zomerkamp zonder een stap naar buiten te hoeven doen.

Niets weerhoudt de toegewijde medewerkers van ADI Jerusalem van het bieden van de best mogelijke zorg en opwindende ervaringen aan hun geweldige studenten en bewoners.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.