Brief van de president

VERTALING:

3 Elul 5777

Aan: De ADI organisatie

Aan de lieve partners in het fantastische werk wat door het ADI gedaan wordt,

Woorden kunnen het werk van ADI niet volledig omschrijven. Als men denkt aan ADI, schieten woorden tekort en kunnen ze onvoldoende uitdrukken wat jullie dagelijks, uur na uur doen. Jullie toegewijde zorg, jullie betrokkenheid, jullie rustige saluut naar het leven, in alle opzichten en in elke situatie.

Iemand wiens familielid gewond is geraakt of gediagnostiseerd is met een handicap, verdeelt zijn leven in twee delen: voor en na de ramp, het ongeval, de diagnose of de ernstige ziekte. Zulk nieuws heeft enorme invloed op het hele gezin. In heel Israël zijn er ouders, moeders en vaders die dagelijks ver reizen – soms anderhalf uur – om hun geliefden de beste beschikbare zorg te bieden. De centra van ADI bieden een uitkomst voor deze mensen. Jullie verwelkomen niet alleen de patiënten, maar hun hele families, voor wie jullie een ondersteunend en omarmend thuis zijn.

Namens alle inwoners van Israël bedank ik jullie voor jullie gezegend en geïnspireerd werk; ik zegen jullie, degenen die het werk doen, en ook de patiënten en alle partners, waar ze ook zijn, dat jullie mogen genieten van vele, lange en gezonde jaren, bijdragend aan de opbouw van een ideale Israëlische samenleving en een mooie toekomst.

Dat een goed jaar voor jullie opgeschreven en bezegeld mag zijn,

Hoogachtend met respect,

Rueven (Rubi) Rivlin

Jeruzalem

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.