CBS Het Talent in actie voor ADI

het-talentDe basisschool Het Talent in Den Hoorn is in actie gekomen voor ADI. Ze sparen tot en met januari 2017 voor een “Big mac spraakcomputer” en een stereo installatie met als spaardoel 325 Euro.

Eén van de activiteiten was het organiseren van een filmavond. Op 16 november was het zover. De filmavond voor groep 5 t/m 8. De toegang hiervoor was € 3,-. De kinderen werden om 17.30 uur verwacht en konden in het lokaal van groep 8 allerlei hapjes en drankjes kopen. Deze groep heeft zich enorm ingespannen.

Ongelooflijk wat een inzet! Ze hadden allemaal hapjes, pannenkoeken, ijs, milkshakes, kleine stokbroodschijfjes met kruidenboter, soep enzovoort enzovoort. Alles was aangegeven met een prijs variërend van 50 cent tot een euro of iets hoger.

De kinderen hadden van te voren het advies gekregen om klein geld mee te nemen tot ongeveer 5 euro. Maar sommigen hadden meer bij zich.

Om 19.30 uur was het afgelopen en kon het geld geteld worden. De eindopbrengst was geweldig. In totaal is een bedrag van € 566,- opgehaald. Wat een fantastisch resultaat! Heel hartelijk bedankt voor alle bijdragen en groep 8, bedankt voor het prima organiseren van deze succesvolle avond.

“Het was zo leuk. En de opbrengst …. 566 euro. We hebben ook nog wat los geld erbij opgehaald en nu is het bedrag 677,50. Gaaf he.”

Bron: Nieuwsbrief CBS Het Talent 28 november 2016 en ooggetuigenverslag.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.