Chanoeka voor iedereen!

Als we ziek zijn, eten we meestal kippensoep, kruipen we in ons bed en wachten min of meer geduldig op hopelijk een spoedige herstel. Maar wat als iemand blijvend ziek is? Gewoon in bed blijven en je overgeven aan zelfmedelijden? Niet bij ADI! De bewoners van ADI hebben vaak met meervoudige beperkingen te kampen, maar dit weerhoudt ons niet optimaal te genieten van de feestelijkheden die we naar de bewoners brengen. En vooral niet tijdes het zogenaamde “lichtjesfeest”, Chanoeka!

Moeilijkheden met slikken? Dan maakt onze kok soefganijot (“oliebollen”) volgens een speciaal recept. Deze lekkernijen smelten op je tong, zo soepel dat verslikken niet mogelijk is. Is een bewoner niet in staat zijn of haar armen en/of handen te bewegen? Dan bouwen we een electrische ‘chanoekia’ (de 9-armige kandelaar) die oplicht middels oogcoördinatie! Optredens, bezoeken, versiering en muziek; Chanoeka brengt extra veel gezelligheid naar onze bewoners –en natuurlijk genieten we er als personeel ook van!

Bij ADI kennen we geen grenzen. We zijn rijk aan levensvreugde wat we met veel passie doorgeven aan onze lieve bewoners. ‘Chanoeka sameach’ – een gelukkige Chanoeka voor iedereen!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.