ChristenUnie op bezoek bij ADI

ADI Negev ontvangt wekelijks vele groepen en individuen van alle mogelijke achtergronden die graag willen ervaren hoe alles reilt en zeilt in deze indrukwekkende faciliteit in het Zuiden van Israël. Wanneer zo’n bezoek, een delegatie van goede vrienden betreft, dan is het natuurlijk extra leuk!

De ChristenUnie-fractie brengt op het moment een bezoek aan Israël en de Palestijnse Gebieden. Onder andere verscheidene verzoeningsprojecten zullen worden aangedaan. Mede daarom werd ADI Negev vandaag ook vereerd met een bezoek. Het bezoek bestaat uit Tweede Kamerleden Gert Jan Segers, Joël Voordewind, Eppo Bruins, Carla Dik-Faber, Stieneke van der Graaf en Christenen voor Israël-bestuurslid, Leon Meijer en Sara van Oordt. Zij werden door ADI Negev algemeen directeur Avi Wortzman en Shraga Evers ontvangen.

Door mazzel met het weer kon er een rondleiding worden gegeven op de in-bloei-staande campus. Dezelfde campus die recent nog extra ‘versierd’ is door de vers aangeleverde tulpenbollen -nu in bloei- die zijn gedoneerd door Nederlandse donateurs, via Christenen voor Israël.

Het gezelschap werd rondgeleid door het kinderdagverblijf, hydrotherapeutische zwembad en ziekenhuis, waar niet alleen de permanente bewoners worden voorzien van hun behandelingen, maar ook op jaarbasis, duizenden ambulante behandelingen worden verzorgd aan de bewoners van de Negev en omstreken. Nederlandse vrijwilligers Tom en Debora waren maar al te blij om de bezoekers te vertellen wat zij zoal doen tijdens hun werk.

We kijken uit naar het volgende bezoek! Een fijn 2020 gewenst.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.