Benefietconcert Ishay Ribo

foto Noam Feiner

Een bijzonder mooi concert vond afgelopen maandagavond plaats in het ‘Jerusalem Theater’ in Jeruzalem.

De avond was gevuld met de bekende, intieme klanken van de populaire Israëlische zanger, Ishay Ribo die eerder al de ADI Jeruzalem-afdeling bezocht om personeel en bewoners te verblijden met een privé-concert. Een tweede ster van de avond was de 9-jarige Refael, bewoner van ADI Jeruzalem, die stralend op het podium stond en toegezongen werd door Ishay. Wat zeiden we al eerder? Ishay is een heel speciaal persoon. Een waar muzikaal talent en een “goede Jiddische jongen”!

Circa 300 mensen kwamen op het concert af waarvan de opbrengsten -tezamen met donaties, zullen worden besteed aan de verbouwing en uitbreiding van ADI Jeruzalem’s verpleegsterspost en ziekenhuisafdeling.

Onder de aanwezigen waren ook de rabbijn van de ‘Westelijke Muur’, rabbijn Shmuel Rabinovich, ADI Negev – Nahalat Eran-oprichter Doron Almog en de directrice van ADI Jeruzalem, Shlomit Grayevsky.

Opdat we nog meer van zulke speciale, warme avonden mogen meemaken, ten goede van de gehandicaptenzorg in Israël -zij die onze hulp het hardst nodig hebben.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.