Dankbare klanten!

Herinnert u zich het fietsenreparatie-project nog, geïnitieerd door onze ADI Negev-vrijwilligers Dick en Marja?

Het betrof meerdere fietsen die praktisch niet meer in gebruik waren en waarvan de kosten voor reparatie vrij hoog zouden oplopen omdat de onderdelen uit de Verenigde Staten zouden moeten komen. Ook werden enkele fietsen niet meer geschikt geacht voor gebruik. Uiteindelijk werd daarom besloten om een select aantal fietsen te laten repareren en te voorzien van alle gemakken.

Wel, hier zijn twee dankbare gebruikers van de fietsen! Ofir en Kenan, beiden bewoners van ADI Negev die gebruik maken van de fietsen voor hun dagelijkse therapiesessies, boeken motorieke vooruitgang én genieten op hetzelfde moment van de mooie campus.

In het filmpje wordt Kenan met veel lof aangemoedigd en een ‘kei’ genoemd. En terecht! Het is voor ADI-medewerkers en de bewoners zelf, echt een genot de vooruitgang waar te nemen en te ervaren. Het fietsen bevordert de motoriek van de bewoners, traint de spieren en het geeft hen een gevoel van enige zelfstandigheid en natuurlijk trots.

Nogmaals onze dank aan hen die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.