De IDF op bezoek!

ADI Negev – Nahalat Eran werd onlangs verblijd met militair bezoek! Een flinke groep aan toekomstige commandanten van de ‘828 Infantry Training School’ kwamen in vol ornaat bij ADI langs om een ​​leuke dag door te brengen met onze kinderen.

Het bezoek was opgezet als een ‘projectrondleiding’ waarbij de toekomstige commandanten praktische hulpmiddelen aangereikt kregen die het voor hen gemakkelijker zal maken om in hun latere diensttijd mensen met een handicap in de samenleving te integreren en te assisteren. Daarnaast maakten de commandanten-in-opleiding kennis met de jonge dorpsbewoners, die van hun kant zichtbaar onder de indruk waren van de bijzondere ontmoeting met de geüniformeerde jongens en meiden.

Avi Wortzman, directeur van ADI Negev – Nahalat Eran sprak de bezoekers aan het eind van het bezoek toe: “De IDF is de smeltkroes van de staat Israël, een plek waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen en leren samenleven. Deze mensen [die ons hier hebben bezocht] zullen in de toekomst het bevel voeren over andere soldaten en het is belangrijk dat deze toekomstige generatie commandanten weet: “Mensen en kinderen met een handicap; de manier om onze wereld te herstellen, om er een betere plek van te maken, is door een gemeenschappelijke basis te vinden en [die mensen] te integreren.” Onze dank aan vrijwilligers coördinator Dganit Seder! Bezoek van de ‘Israel Defence Forces’ beschouwen we als een eer!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.