De nieuwe ADI-generatie

Een nieuwe Israëlische generatie groeit op bij ADI!

Tehila, de verse moeder op de foto, begon haar nationale dienst enkele jaren geleden bij ADI in de Negevwoestijn. Daarna deed ze vrijwilligerswerk bij ADI in Jeruzalem.

Toen zij haar man Aviyah ontmoette, besloten zij na hun huwelijk zuidwaards te gaan en zij vestigden zich als een van de eerste families in de nieuwe woonwijk van ADI Negev – Nahalat Eran, waar momenteel al 11 jonge gezinnen wonen die middels stage, studie of werk, direct met ADI betrokken zijn.

Vandaag de dag werkt Tehila als kleuterjuf op het revalidatiedagverblijf in het dorp. Wat een schitterende combinatie van pionierswerk en groei binnen de ADI-familie!

En als we het al over de ADI-familie hebben: vrijwilligersechtpaar Peter en Gerdien uit Opheusden kwamen afgelopen week op bezoek bij ADI om hún “Adi” kennis te laten maken met de inspiratie voor haar naam, ADI Negev. Aan de foto te zien, lijkt Hannah Adi zich wel op haar gemak te voelen op papa en mama’s favoriete plek in Israël!  

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.