Dokters’ dag

doctoren bij ADI

Hoewel we altijd dankbaar waren voor onze dokters voor hun toewijding en zorg, kreeg de Dag van de Waardering van de Dokter in Israël dit jaar extra betekenis. Niemand kon onverschillig toekijken, toen onze artsen de frontlinies bemande in de strijd tegen het COVID-19-virus, waarbij ze zichzelf dag in dag uit blootstelden aan het onbekende in een poging levens te redden en de pandemie onder controle te krijgen.

Samen met ziekenhuizen en ziektekostenverzekeringen die hun toegewijde artsen eerden, gaven het personeel en de bewoners van ADI Negev-Nahalat Eran op hun eigen wijze vorm aan deze dag door onze eigen dokters te waarderen die de klok rond werkten om onze immuun-gecompromitteerde bewoners gezond te houden tijdens deze uitdagende periode.

Als kleine blijk van waardering kregen onze artsen zelfgemaakte producten van de ADI Negev-Nahalat Eran dagbestedings-werkplaats, gemaakt door dorpsbewoners. We zijn zo dankbaar voor jullie voortdurende zorg, dit jaar en elk jaar.

Mogen we samen verder gaan in goede gezondheid!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.