Don Ceder bezoekt ADI

ADI Jeruzalem werd deze week vereerd met een bezoek door Tweede Kamerlid Don Ceder. De parlementariër had enkele keren over ADI gehoord en wilde absoluut even tijd vrij maken tijdens zijn werkbezoek aan Israël, om op bezoek te gaan bij de bewoners en het personeel van ADI.

Daar werd hij welkom geheten en rondgeleid door directrice Shlomit Grayevsky en ADI-medewerker, Shraga Evers. Los van de rondleiding door het gebouw, werd er ook gesproken over de vredesprojecten die (vm. CU’er) Joël Voordewind destijds initieerde en helaas zijn afgelopen. Maar ook de samenwerking met de Nederlandse overheid op het gebied van Zorglandbouw en Sociale werkplaatsen kwam aan bod. ADI heeft de wens geuit de samenwerking met organisaties die voor gehandicapte kinderen zorgen in de gebieden onder Palestijns bestuur, te herstarten.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.