Een diepgaand verschil maken: ADI’s Internationale Vrijwilligers

Tijdens een EL AL-vlucht naar Israël zag S’Rah Yisrael uit Florida een envelop voor het in-flight fondsenwervingsprogramma ‘Kleingeld kan een groot verschil maken’, dat ADI-centra in Israël ondersteunt. S’rah, zelf moeder van een kind met speciale behoeften onderzocht ADI bij thuiskomst. Geraakt door de visie van ADI op ware integratie en de kwaliteit van zorg aan elk kind binnen het ADI-netwerk, besloot S’rah haar carrière in het onderwijs stop te zetten om vrijwilligerswerk te doen bij ADI.

Gedurende drie maanden (van oktober tot december 2017) werkte S’Rah in het revalidatiecentrum van ADI in de Negev en assisteerde zij bij de dagelijkse activiteiten en therapieën en de zorg voor de kinderen. De ervaring maakte zoveel indruk op haar dat ze in februari terugkeerde voor nog eens drie maanden bij haar ADI-familie!

Eerder deze maand sprak Steve Ganot van Israel Hayom met S’rah over haar ervaring als vrijwilliger bij ADI en hoe anderen van over de hele wereld daarbij betrokken kunnen raken.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.